SZAKMAI TÁMOGATÁS

Miért roppant hasznos a megfelelő szakmai támogatás?

Időnként minden cég küzd olykor erőforráshiánnyal. Ilyenkor tipikusan a feladatok elkezdenek feltornyosulni, a szervezetben megnő a stressz és a határidők tartása problémát okoz. Miközben számos egyéb feladat sem készül el.

Ez különösen igaz akkor, amikor egy új piacra szeretne egy cég belépni, vagy olyan területen mozog, ahol esetleg kisebb a tapasztalata. Mindez azonban megelőzhető, vagy gyorsan orvosolható, amennyiben a feladatok egy részét ki tudja szervezni.

Ebben tudunk Önnek hatékony segítséget nyújtani!

Milyen érdemes kiszervezni néhány feladatot és szakmai támogatást kérni?

01.
Nem csapnak össze a feje fölött a hullámok
A szervezeten belüli stresszt egyszerűen nem szabad alábecsülni. Amikor egy szervezetet vagy egy-egy munkatársat agyonnyomnak a túl sok a feladat és nem látja a végét, akkor nagyon nehéz apró lépésekben tudatosan haladni a cél felé. Ez hatványozottan igaz akkor, amikor ismeretlen feladatokat kell elvégezni. Ez a belső stressz azt eredményezi, hogy a korábbi alapvető folyamatok is sérülnek és azok sem készülnek el időben és a megszokott minőségben. Ráadásul egy túlfeszített munkakörnyezetből előbb-utóbb menekülnek a dolgozók. A szervezet túlterhelésével szemben sokkal hatékonyabb és eredményesebb kiszervezni a feladatok egy részét. Ezt a munkatársak is értékelik, másrészt a megmaradó feladatokat nyugodtabban és emiatt hatékonyabban is végzik el. Így bármennyire is úgy tűnik, hogy a kiszervezés költséges, de összességében megvédjük a munkatársainkat és a cég alapműködését is.
02.
Időt spórol. Márpedig az időveszteség pénzveszteség
A feladatok megfelelő kiszervezés révén gyorsabban elkészülhetnek. Ezzel időt spórol, az adott projekt hamarabb elkészül, így gyorsabban tud pénzt termelni. Miközben mindenki arra tud fókuszálni, amiben valóban jó. Különösen hatékony azon folyamatokat kiszervezni, amelyekhez az Ön cége nem ért, vagy egyelőre még rendkívül kevés rutinnal bír.
03.
A lényegre fókuszálhat
A számtalan feladat mikromendzselése helyett Ön kifejezetten a lényegre, a kritikus sarokpontokra fókuszálhat. Nem kell apróságokkal foglalkoznia, így várhatóan jobban teljesülnek az eredetileg kitűzött célok, mert azokra tud figyelni.

Milyen területeken tudunk segíteni?

Gyakorlatilag az üzleti élet és különösen egy piacralépés során felmerülő kérdések
mindegyikén.

Jogi és adminisztrációs kérdések
Megfelelő jogi ismeretek nélkül a piacra lépés kudarcra van ítélve. Minden cégnek szüksége van megfelelő jogi képviseletre, illetve olyan személyre, aki képviselni tudja helyi szinten az adminisztrációs folyamatok során.
Humán Erőforrás toborzás
Manapság egyre fontosabb kérdés a megfelelő munkaerő és kulcspozícióban lévő szakemberek felkutatása.
Ingatlan kérdések
Segítünk felkutatni az Ön igényeihez illeszkedő ingatlant.
Forrásszerzés
Megoldásokat tudunk kínálni, illetve képviselni cégét a működéséhez szükséges források előteremtésében. Sőt, akár helyi politikai képviselőkkel is tudunk tárgyalni esetleges támogatásról.
Adózási kérdések
Milyen adózás ideális az Ön cége számára.
Beszállítói és más üzleti kapcsolatok kiépítése
Segítünk Önnek megtalálni az induláshoz és a működéshez szükséges megbízható beszállítói kört.
Általános üzleti tanácsadás
Bármilyen helyi adottságokat érintő üzleti kérdésben örömmel adunk tanácsot!

Összességében olyan komplex képviseletet nyújtunk, amely révén Ön sokkal gyorsabban, költséghatékonyabban, kevesebb energiabefektetéssel és minimális kockázattal tud piacra lépni.

Szolgáltatásunk nem csak a saját díjunkat termeli ki, de jellemzően annak sokszorosát spórolja meg. Korábbi projektjeinkről az Esettanulmányok között olvashat!

KÉRJE ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

Rólunk

Kényelmes, gördülékeny, eredményes. Szolgáltatásaink révén pontosan ilyen lehet az Ön délszláv országokban való piaci megjelenése vagy működése. Magyarul gyors, idegeskedéstől és problémáktól mentes és legfőképpen költséghatékony. Ne kűzdjön egyedül, ha másképp is lehet!

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping