NYELVOKTATÁS

Idegen nyelv és kultúra oktatása

Amennyiben Ön hosszabb távon és akár személyes közreműködésével képzeli el a délszláv régióban való piaci jelenlétet, akkor nélkülözhetetlen, hogy bizonyos szintig elsajátítsa a nyelvet és részben a kultúrát is.

Miért olyan fontos ez?

Mert a közös nyelv és közös kultúra bizalmat épít. Amennyiben azt látja a helyi partner, hogy az Ön számára fontos, hogy elsajátítsa az ő nyelvét, megismerje a kultúráját, akkor sokkal nyitottabban és befogadóbban lesz Önnel, aminek egyrészt üzleti, másrészt emberi előnyei is vannak.

Mennyibe kerül a bizalom?

Gondoljon bele, Ön is nyitottabb egy olyan külföldi partnerrel szemben aki – akár csak próbálkozás szintjén – de magyarul beszél és érdeklődik a kultúránk iránt. Ez ugyanis figyelem és figyelmesség, olyan emberi gesztusok. Ám ennek a jelentőségét nagyon nehéz számokkal leírni.

Egy valami azonban biztos: ha Ön megtanulja – akár csak egy szintig – szerb vagy horvát nyelveket és kultúrát, akkor egy teljesen új világ, kultúra és piac nyílik meg. A nyelv és kultúra ismerete ugyanis nem csak egy partnerhez, hanem partnerek százaihoz jelenthet kapcsolatot.

Hogyan oktatjuk a nyelvet?

Egyéni, páros vagy kiscsoportos (max. 6 fő) foglalkozások keretében tanítjuk az angol, horvát és szerb nyelveket. Mindezt természetsen rugalmas időbeosztás, egyéni igények mentén. Fontosnak tartjuk, hogy nem az unalmas nyelvtani alapokról és magolásról szóljanak az órák, hanem a mindennapi élethez és kommunikációhoz igazodó óráink és tréningjeink legyenek. Így az oktatás keretében, nemcsak a nyelvi kommunikációt hangsúlyozzuk, hanem az adott nyelv és ország kulturális sajátosságait is megismerhetjük, elfogadhatjuk.

Miért jó ez Önnek?

Gyorsabban tanulja a nyelvet
Azonnal használható tudást kap
Egyénre szabottak az órák, így biztosan fejlődik
Megismeri az ország kultúráját is
Nem mellékesen olyantól tanul, akinek anyanyelve az adott nyelv.

KÉRJE ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

Rólunk

Kényelmes, gördülékeny, eredményes. Szolgáltatásaink révén pontosan ilyen lehet az Ön délszláv országokban való piaci megjelenése vagy működése. Magyarul gyors, idegeskedéstől és problémáktól mentes és legfőképpen költséghatékony. Ne kűzdjön egyedül, ha másképp is lehet!

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping