PIACFELMÉRÉS, PIACKUTATÁS

PIACFELMÉRÉS, PIACKUTATÁS

Azt mondják, az ingatlanokon nem eladáskor, hanem a vásárláskor kell keresni (azaz jó áron kell venni). Hasonló a helyzet egy piacra lépés kapcsán. A sikeres vállalkozások az előtt mérik fel a piaci igényeket, hogy piacra léptek volna, nem azt követően.

Ugyanakkor a piackutatás nem egyszerű feladat, mert a legtöbb esetben az információkhoz való hozzáférés sem egyszerű. Mégis, a megfelelő információk alapvető fontosságúak egy ilyen kritikus döntés meghozatala előtt. Ugyanis sokkal jobban jár, ha elkölt egy kisebb összeget piackutatásra, amely alapján úgy látja, hogy nem érdemes piacra lépni, mintsem elkölteni sok-sok pénzt egy piaci bevezetésre, majd belátni, hogy az adott termék vagy szolgáltatás nem életképes az adott földrajzi, kulturális vagy piaci környezetben.

ÖNNEK INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE

A kérdés az, hogy milyen információra van szüksége, ahhoz miként férhet hozzá, illetve miként tudja elemezni. Ebben tudunk segíteni.

  • Rendelkezésére tudjuk bocsájtani azon hivatalos számokat, amelyek a megfelelő állami, hivatali forrásokból elérhetők (mint Magyarországon a KSH esetében), vagy épp
  • fel tudjuk kutatni az internet segítségével az egyén Ön számára releváns
    információkat segíthetünk megfelelő primer vagy szekunder piackutatás megtervezésében és kivitelezésében, hogy Ön olyan valós piaci információkkal rendelkezzen.

Mindezen túl olyan kulturális finomságokra is fel tudjuk hívni a figyelmét, amelyre nem feltétlenül gondol, viszont alapvetően meghatározhatja a termék/szolgáltatás sikerét.

Miért velünk?

Mert értjük a piackutatás jelentőségét és fontosnak látjuk, hogy üzleti partnereink nyugodtan, megbízható információk alapján vágjanak bele egy piaci bevezetési folyamatba. Mi több, már számos esetben működtünk közre piackutatásokban, így releváns tapasztalattal is rendelkezünk.

KÉRJE ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

Rólunk

Kényelmes, gördülékeny, eredményes. Szolgáltatásaink révén pontosan ilyen lehet az Ön délszláv országokban való piaci megjelenése vagy működése. Magyarul gyors, idegeskedéstől és problémáktól mentes és legfőképpen költséghatékony. Ne kűzdjön egyedül, ha másképp is lehet!

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping