PIACI BEVEZETÉS

Mi a sikeres piaci bevezetés titka a Balkánon?

Minden esetben, amikor egy új piacra lép egy cég, nagyon alapos előkészítő munkára van szükség. Alaposan fel kell mérnie a piaci lehetőségeket, a helyi adottságokat, de az üzleti, jogi és kulturális környezettel is tisztában kell lennie. Óriási segítség, ha van valaki, aki fogja a kezét, megválaszolja a kérdéseit és segíti minden lépését.

Mi pontosan ezt nyújtjuk!

Miért előnyös Önnek, ha nem egyedül vág neki?

A legtöbb cég számára már az első lépés is komoly kihívást jelent: hogyan induljak el?

Önállóan szinte lehetetlen feladatnak tűnik. Piaci ismeret és kapcsolatok nélkül számos esetben falnak fog ütközni. A megfelelő ismeretek nélkül adminisztrációs akadályok vagy éppen olyan kulturális különbségek merülhetnek fel, amelyek hátráltatják piacra lépését vagy már az indulás pillanatában kudarcra ítélik azt.

FONTOS: Ne korrupcióra gondoljon, hiszen nem erről van szó. Egyszerűen csak minden országnak megvannak azon adminisztrációs ügymenetei, illetve üzleti stílusa, helyi szokásrendje, amely mentén a gazdaság működik. Ezen ismeretek nélkül garantáltan lassabb, körülményesebb és sokkal költségesebb egy piacra lépési folyamat.

A megfelelő tanácsadó azonban roppant könnyűvé teheti Önnek ezt a folyamatot.
Tanácsaink, illetve képviseletünk révén jobb döntéseket tud hozni, felgyorsul az ügymenet és már az induláskor korrekt piaci kapcsolatokkal jelenhet meg. Azaz időt és pénzt spórolunk!

Milyen előnyökre számíthat?

01.
Gyorsabb, hatékonyabb piacralépés.
Nem Önnek kell kitalálnia, hogy mi a teendő, hanem fogjuk a kezét. Már számtalan cégnek segítettünk eredményesen belépni a délszláv piacra, így pontosan tudjuk, hogy milyen lépéseken át vezet az út.
02.
Kontrollálható a folyamat, meglepetések nélkül
Pontosan ismerni is fogja már az elején ezen lépéseket, így nem érik meglepetések. Költségek terén is tudhatja, hogy mire számíthat (Pl.: milyen adminisztrációs díjak merülnek fel, milyen bérköltségekre számíthat vagy mondjuk egy telephelybérlés során az ingatlanügynök esetében milyen jutalék a normális).
03.
Aktív piaci kapcsolatok
Mivel napi szinten képviselünk cégeket (és közöttük igen neves világcégeket is), így számos élő üzleti kapcsolattal rendelkezünk. Akár már az induláshoz fel tudunk számos partnert kutatni, így Ön nyugodtabban léphet be egy új piacra.

Milyen területeken tudunk segíteni?

Gyakorlatilag az üzleti élet és különösen egy piacralépés során felmerülő kérdések
mindegyikén.

Jogi és adminisztrációs kérdések
Megfelelő jogi ismeretek nélkül a piacra lépés kudarcra van ítélve. Minden cégnek szüksége van megfelelő jogi képviseletre, illetve olyan személyre, aki képviselni tudja helyi szinten az adminisztrációs folyamatok során.
Humán Erőforrás toborzás
Manapság egyre fontosabb kérdés a megfelelő munkaerő és kulcspozícióban lévő szakemberek felkutatása.
Ingatlan kérdések
Segítünk felkutatni az Ön igényeihez illeszkedő ingatlant.
Forrásszerzés
Megoldásokat tudunk kínálni, illetve képviselni cégét a működéséhez szükséges források előteremtésében. Sőt, akár helyi politikai képviselőkkel is tudunk tárgyalni esetleges támogatásról.
Adózási kérdések
Milyen adózás ideális az Ön cége számára.
Beszállítói és más üzleti kapcsolatok kiépítése
Segítünk Önnek megtalálni az induláshoz és a működéshez szükséges megbízható beszállítói kört.
Általános üzleti tanácsadás
Bármilyen helyi adottságokat érintő üzleti kérdésben örömmel adunk tanácsot!

Összességében olyan komplex képviseletet nyújtunk, amely révén Ön sokkal gyorsabban, költséghatékonyabban, kevesebb energiabefektetéssel és minimális kockázattal tud piacra lépni.

Szolgáltatásunk nem csak a saját díjunkat termeli ki, de jellemzően annak sokszorosát spórolja meg. Korábbi projektjeinkről az Esettanulmányok között olvashat!

KÉRJE ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

Rólunk

Kényelmes, gördülékeny, eredményes. Szolgáltatásaink révén pontosan ilyen lehet az Ön délszláv országokban való piaci megjelenése vagy működése. Magyarul gyors, idegeskedéstől és problémáktól mentes és legfőképpen költséghatékony. Ne kűzdjön egyedül, ha másképp is lehet!

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping