PROJEKTMENEDZSMENT

PROJEKTMENEDZSMENT

Szeretne a délszláv területen egy projektet megvalósítani, de nem tudja miként fogjon hozzá? Esetleg van elképzelése arról, hogy mit kellene tenni, de nincs akire rábízhatná?
Sokszor előfordul, hogy van egy üzleti elképzelés, amit szeretnénk megvalósítani, de valamiért mégsem történik vele semmi. Nem halad, csak ott porosodik az íróasztal fiókjában, vagy a számítógép egy mappájában. Egyszerűen azért, mert nincs idő és energia foglalkozni vele. Még akkor sem, ha egyébként tudjuk, hogy fontos lenne, vagy nagy lehetőséget jelent.

Szükség lenne valakire, aki kellő határozottsággal, szaktudással és tapasztalattal összefogja, koordinálja és eredményesen megvalósítja azt. De hol lehet egy ilyen embert találni, különösen egy idegen országban?
A nemzetközi projektek megvalósítása cégünk egyik legfontosabb tevékenysége!

MIÉRT VAN SZÜKSÉG PROJEKTMENEDZSMENTRE?

Röviden: mert különben sosem készül el. Az a feladat, aminek nincs felelőse és határideje, az sosem készül el. Így hát legyen szó bármiről, ha annak nincs gazdája, felelőse, határideje és célja, akkor nem fog megvalósulni. Ezért van az, hogy minden sikeres cég – különösen a multinacionális vállaltok esetében – első lépésként egy projekt vezetőt nevez ki minden új feladat kapcsán.

HOGYAN DOLGOZUNK?

A projektmenedzsment tipikusan nem egy fél délelőttös megbízás, hanem hónapokig, nem ritkán évekig tartó együttműködés. Éppen ezért minden esetben egyedi megállapodás kérdése.

Éppen ezért néhány alapvető kritériumnak teljesülnie kell.

Az első és legfontosabb a kölcsönös szimpátia. Kizárólag akkor lehet éveken át tartó együttműködésben gondolkodni, ha a kölcsönös szimpátia megvan és egymás értékeit, személyét tiszteletben tartjuk.

Ugyanígy fontos, hogy olyan projekten dolgozzunk, amellyel mindannyian tudunk azonosulni. Félgőzzel egyetlen komoly projektet sem lehet megvalósítani, ezért hinni kell azokban. Roppant fontos, hogy olyan – mindkét fél számára – elfogadható, reális és mérhető célokat határozzunk meg, amelyeket közösen el szeretnénk érni.

Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a megfelelő – anyagi, emberi és időbeli – erőforrásoknak is rendelkezésükre kell állniuk. Ezeket jó még a projekt indulása előtt pontosítani és tisztázni, így mindenki számára egyértelműek a kertek és a célok.

MIÉRT VELÜNK?

Az elmúlt 20 évben roppant változatos for-profit és non-profit projektet vezettünk, összességében 800 millió Eurót meghaladó értékben. A világ vezető olajipari cégeitől kezdve kisebb cégek és állami intézmények nemzetközi terjeszkedésén át, karitatív projektek felkarolásán át számtalan feladatban volt szerencsénk részt venni.

Ez idő alatt óriási tapasztalatra tettünk szert, több száz ember napi munkáját koordináltuk és sok esetben óriási büdzsé felett döntöttünk. Természetesen a két évtized alatt hatalmas, ma is élő kapcsolati tőkére is szert tettünk.

KÉRJE ELSŐ INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

Rólunk

Kényelmes, gördülékeny, eredményes. Szolgáltatásaink révén pontosan ilyen lehet az Ön délszláv országokban való piaci megjelenése vagy működése. Magyarul gyors, idegeskedéstől és problémáktól mentes és legfőképpen költséghatékony. Ne kűzdjön egyedül, ha másképp is lehet!

Kérdése van?

Örömmel válaszolunk minden kérdésre. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping