NRG VITAE PLUS Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Tájékoztatás
Az üzleti életben nagyon fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik értik az elvárásainkat és az oknak eleget is tudnak tenni. Az elmúlt két évtizedben számtalan világcéggel dolgoztam együtt zökkenőmentesen, ezért úgy vélem ismerem a sikeres együttműködés alapját. Közgazdászként pedig értek a számok nyelvén.

Az NRG VITAE PLUS Kft. 2.320.182,- Forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2020.11.18- án meghirdetett Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című felhívás keretében.

Projekt címe: Technológiai fejlesztések megvalósítása az NRG VITAE PLUS Kft- nél
Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.9-20-2021-02172
Projekt elszámolható költsége: 3.314.547,- Ft
Támogatás mértéke: 70%.

Az NRG VITAE PLUS Kft. fő tevékenysége a TEÁOR 7430 Fordítás, tolmácsolási tevékenység, de ezen felül piacfelméréssel, piackutatással, nyelvoktatással és grafikai kivitelezéssel is foglalkozik. A pályázat keretében a főtevékenységünkön felül elsősorban a TEÁOR 9529 Egyéb személyi-, háztartási cikk javítása alá tartozó gravírozási tevékenységünket sikerült fejleszteni.

Az NRG VITAE Plus Kft. évek óta nyújt magas színvonalú tevékenységet a belföldi és a külföldi piacokon. Nyelvi, tanácsadó és projekt management szolgáltatásait elsősorban olyan magyar cégeknek ajánlja és végzi, akik a külföldi piacokon, elsősorban a Balkán országaiban kívánnak érvényesülni vagy projekteket lebonyolítani. Partnereink között nem csak helyi vállalkozások, hanem nagyobb nemzetközi cégek is szerepelnek, összesen több mint 18 országból.

A fejlesztés elemeként a meglévő irodatechnikai eszközparkunkat bővítettük az alábbi eszközök beszerzésével:

  • Apple Macbook 13 Pro notebook,
  • HP Color LaserJet Pro M428fdw nyomtató,
  • ALFA-640 lézervágó lézergravírozó gép,
  • Legamaster ETX-XX20 LCD kijelző kamerával, mikrofonnal, hangprojektorral.

Ezen felül megvalósítottuk a munkavállalók képzését, valamint az irodahelyiség nyílászáró szerkezeteinek cseréjét.

A projekt fizikai befejezési ideje: 2022.12.31.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatását.

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping