Gyakori kérdések

Örömmel válaszolunk!

Az alábbiakban összeszedtünk pár olyan gyakori kérdést, amelyeket az ügyfeleink rendszeresen feltesznek nekünk. Igyekeztünk ezekre kellően részletes válasszal szolgálni. Bármilyen egyéb kérdés esetén is örömmel állunk rendelkezésére!
Milyen nyelveken kommunikálnak az ügyfelekkel, milyen nyelveken vállalnak fordítást, tolmácsolást, esetlegesen nyelvoktatást?
Az NRG VITAE PLUS Kft. elsősorban angol, szerb, horvát és termésutesen magyar nyelven kommunikál ügyfeleivel. Fordítási, tolmácsolási feldatokat, valamint nyelvoktatást angol, szerb, horvát nyelveken végzünk.
A piaci jelenléttel és bevezetéssel kapcsolatban fizetni kell a tanácsokért, javaslatokért?
Az első konzultáció a potenciális ügyféllel minden alkalommal INGYENES. Az igények felmérese és megismerése után testreszabott ajánlatot adunk ügyfeleinknek.
Miért van szüksége egy cégnek arra, hogy a délszláv piacon boldoguljon?
A délszláv piac specifikus és ezekben az országokban élő emberek és az adott ország kultúrális specifikumainak ismerete nélkül egy-egy projekt elkallódhat, egy adott cég jelenléte elhalványulhat. A délszláv piaci kultúra, mentalitás ismerete mellett, olyan hozzáadott értéket biztosítunk partnereinknek amelynek köszönhetően sikerrel járhat az adott piacokon.
Miért lenne szükségem egy project menedzserre?
A nemzetközi piacokon szereplő cégek egyre gyakrabban szervezik ki egyes feldatok elvégzését külsős cégeknek. Így a project management feladatokat, főleg ha azok külföldi piacokat érintenek, olyan cégre bízzák, amely az adott projekt gazdája, felelőse és megvalósítója lesz, kézben tartja a feladatokat, költségeket és a teljes projekt határidejét figyelve a megbízó érdekeit képviseli.
Ha a délszláv piacon vannak egy adott cégnek üzleti elképzelései, akkor ebben tudnak segíteni?
Természetesen! Segíteni tudunk egy sima brainstorming-ban is de a teljes stratégia kialakításában is, amennyiben erre van igény.
A délszláv piacok alatt mit értenek? Más piacokon is tudnak segíteni?
A délszláv piac alatt a volt-Jugoszláv tagköztársaságok piacait értjük, de természetesen, más piacokon is tudunk segíteni ügyfeleinknek.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping