Segítek problémái megoldásában
és cége fejlődésében.

Üzleti gondolkodás
Az üzleti életben nagyon fontos, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik értik az elvárásainkat és az oknak eleget is tudnak tenni. Az elmúlt két évtizedben számtalan világcéggel dolgoztam együtt zökkenőmentesen, ezért úgy vélem ismerem a sikeres együttműködés alapját. Közgazdászként pedig értek a számok nyelvén.
Nyelv és kultúra ismerete
Hiába az üzleti ismeretek, ha nem ismerjük az adott kultúrát. Mivel a Vajdaságban nőttem fel, így nem csak anyanyelvi szinten beszélem mind a szerb, horvát és magyar nyelveket, de ezen kultúrák is a sajátom, ami óriási segítség üzleti partnereimnek.
Az angol nyelv közel anyanyelvi ismerete ezen tovább lendít.

Bemutatkozás

A vajdasági Nagybecskerek (mai Zrenjanin) városában születtem 1975-ben, ahol elvégeztem általános és középiskolai tanulmányaimat. Életem első nagy és legfontosabb lépésére, nem kellett sokat várnom, ugyanis 18 éves koromban, elköltöztem a családi fészekből Pécsre, ahol megkezdtem felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen és ezzel egyidejűleg a budapesti Pázmány Péter Hittudományi Főiskolán.

Első felsőfokú végzettséget igazoló oklevelem az angol-horvát szakon szereztem, amely után a balkáni országok gazdasága, politikája, kultúrája, jelene és jövője képezte tanulmányaim középpontját. A Balkán szakértő posztgraduális képzés után, a PTE Közgazdaságtudományi Kar, Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskola tanítványaként a regionális energiapolitikai kérdéseket kutattam és vizsgáltam. MBA képesítést a Cardiff Metropolitan University egyetemen szereztem.

Az NRG VITAE PLUS Kft. szolgáltatásairól, eddigi eredményeiről és partnereiről a honlapon többet is olvashatnak. Társaságunk célja, hogy megfelelő és professzionális kommunikációval, szolgáltatásnyújtással és munkamorállal segítse a nemzetközi vizekre evező partnereit. Legyen szó, akár egyszerű információkérésről, fordítási vagy nyelvi és kommunikációs segítségről, akár egy teljes projektről, rövid-vagy hosszútávú üzleti együttműködésről, kisebb vagy nagyobb energetikai vagy egyéb vonatkozású projekt támogatásról, termékek vagy szolgáltatások külhoni piacon való megjelenésének menedzseléséről az NRG VITAE PLUS LTD szolgáltatásaiban nem fog csalódni, pontosabban nem egy szolgáltató céggel fog együtt dolgozni, hanem egy partnercéggel, aki a megrendelő igényeit, elképzeléseit és céljait fogja szem előtt tartani és mindent megtenni a sikerért.

99 %
Ügyfél elégedettség
200 +
Sikeres projekt
800 m Eur
Összes projektösszeg

Erősségeink

Helyi képviselet 95%
Tolmácsolás 99%
Projekt menedzsment 100%
Nyelvoktatás 88%
Piackutatás 90%

Megbízható üzleti partnert keres, akinek az Ön sikere is fontos? Lépjen velünk kapcsolatba!

Miért érdemes velünk dolgoznia?

Hatékonyak vagyunk
A célunk, hogy egyszerűbbé és sikeressé tegyük a munkáját.
Rugalmasság
Gyorsaság és hatékonyság
Testreszabott szolgáltatáscsomagok
Integrált tanácsadás és szolgáltatás
Piacismeret
Ismerjük a piaci és hivatali folyamatokat, jogi környezetet és kultúrát is, ezért nem futunk felesleges köröket.
Kulturális és gazdasági háttérismeretek
Széleskörű piacismeret
Gazdag kapcsolati tőke
Kommunikáció több idegen nyelven
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping