Olajipari berendezések engedélyeztetés

Projekt információ

Az Európai Unió területén kizárólag CE jelzéssel ellátott berendezések működhetnek. Minden berendezés esetében ezért egy speciális eljárást kell lebonyolítani, amely során az adott eszköz (jó esetben) megkapja a megfelelő CE jelzést és ezzel együtt az EU területén való felhasználási engedélyt.

Olajipari engedélyeztetés

Az olajiparban tipiusan amerikai, orosz, kínai vagy más, az Európai Unión kívüli területről származó eszközöket használnak. Ezek engedélyeinek beszerzése nem csak nyelvi nehézségek miatt kihívás, hanem azért is, mert érteni kell a szakmai kérdéseket is amely az egyes berendezések kapcsán megjelenő elvárásokhoz igazodik.

  • Ügyfél: Naftagas-Naftni Servisi (a Gazpromneft leányvállalata)
  • Dátum: 2013-tól folyamatosan
  • Feladat: Engedélyeztetési eljárás lebonyolítása

Ráadásul a különböző országokban gyakran eltérő sztenderdek és mértékegységekben számolnak, amiket az uniós engedélyekhez értelemszerűen “közös nevezőre” kell hozni.

Ezért a megfelelő engedélyek beszerzéséhez külső szakértőket is bevontuk. Az ő közreműködésük is kellett ahhoz, hogy partnerünk olajipari berendezései az Európai Unió előírásainak megfeleljenek és annak területén jogszerűen működhessenek.

Az elmúlt években számtalan alkalommal végeztük a Gazpromneft társaság tulajdonában lévő Naftagas-Naftni Servisi társaság berendezéseinek engedélyeztetését.

Kellő szakmai odafigyeléssel, professzionális hozzáállással, hatékony munkával és a berendezések tulajdonosaival fenntartott bizalmi és kölcsönösen elismert üzleti kapcsolat keretében a jövőben is szívesen állunk partnereink rendelkezésére.

Pontosan és jogszerűen!

Forrás: gazprom-neft.com

Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping