Magnet for Love – MR készülék a babáknak

Projekt információ

A Magnet For Love alapítvány egy saját kezdeményezés, amely mögött egy nagyon fontos igény állt:
Vajdaság és Szerbia területén nem volt egyetlen olyan MR berendezés sem, amellyel a koraszülötteket vizsgálhatnának.
A projekt célja ezért roppant egyértelmű volt: egy MRI berendezés és a kisérő felszerelések beszerzése az Újvidéki Gyermekkórház részére. A közel 1,5 millió Euró értékű berendezést végül 2018 végén tudtuk átadni a kórház részére.
  • Ügyfél: Újvidéki Gyermekkórház
  • Dátum: 2016-2018
  • Feladat: Projekt vezetés és koordináció
A koraszülöttek gyógyítása szempontjából kritikus egy megfelelő MRI készülék, amely abban segíti az orvosokat, hogy azonnal pontos képet kapjanak az újszülött állapotáról. Egy MRI készülék révén
sokkal könnyebben, gyorsabban és fájdalommentesen azonosítható a probléma. Ezzel az orvosok információhoz jutnak, amely révén az apróságok kezelése azonnal a megfelelő irányban indulhat el.
Az MRI készülék ráadásul időt is spórol, amely a koraszülöttek esetében kulcsfontosságú.
Sajnos azonban a Vajdaság és Szerbia területén egyetlen koraszülött MRI készülék sem állt rendelkezésre. Úgy döntöttünk az MK Grouppal közösen – amely Szerbia egyik legjelentősebb és legnagyobb vállalata – hogy ezen változtatunk.
KIEMELÉS: Nem csak az üzleti életben nyújtunk kiemelkedőt, de a társadalmi értékek is nagyon fontosak számunkra!
Első lépésként a meglévő üzleti kapcsolatainkat mozgósítottuk. Bármennyire is sok és nagyvonalú felajánlást kaptunk üzleti partnerektől, hamarosan világossá vált, hogy az ügy sikeréhez szélesebb társadalmi összefogás és egy jól látható PR megjelenés szükséges.
A következő időszakban létrehoztunk egy weboldalt, továbbá megnyertük az ügyünknek Szerbia számos híres és népszerű sportolóját, előadóművészét, illetve népszerű közszereplőjét. Velük közösen számos videófelvételt és reklámszpotot készítettünk, amelyek révén sikerült akciónknak országos ismertséget szereznie. Ez jelentette a fő változást, hiszen így már a kisebb cégek és a számtalan – egyenként kismértékű, összességében azonban jelentős – támogatás eredményeként, végül 2018 őszén rendelkezésre állt a 1,5 millió Euró.
Az Újvidéki Gyermekkórháznak az Magnet For Life alapítvány 2018.x.x-én adta át az MRI készüléket, amely várhatóan sok gyerkőc életét mentheti meg.
Close
Compare
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping